Fotograf Jonas Eggers

På disse sider finder du mit udvidede portfolio

Photosession

10 vigtige punkter

Skal vi arbejde sammen, er der nogle ting vi skal have styr på først. Hvis du har lavet billeder før, vil du nok opleve at jeg arbejder lidt anderledes end de fleste fotografer, da jeg forhånd har en klar idé om hvordan billederne skal være. En fotosession med mig tager derfor sjældent mere end ½ – 1 time og jeg skyder oftest kun 75-100 billeder. 

Inden fotograferingen, skal vi have nogle klare aftaler: 

  1. Hvilket outfit skal du have med? Det er vigtigt at du har det tøj med vi har aftalt, da lokation og tøj gerne skal passe sammen for at vi kan skabe et harmonisk udtryk. 
  2. Sørg for at være velsoigneret på dagen. Man kan gøre meget i efterbehandlingen af billederne, men uvasket hår, gammel make up eller beskidt tøj er svært at redde. 
  3. Der kan opstå uforudsete situationer, der gør at man kan blive nødt til at aflyse vores aftale. Som udgangspunkt forventer jeg at man aflyser senest dagen inden fotograferingen. 
  4. Man kommer til tiden. Kommer man med offentlig transport, kan der være forsinkelser. Giv besked så snart du ved det. 
  5. Vær i det hele taget velforberedt. De billeder vi skal lave, bliver både dit og mit visitkort og skal fremstå professionelt. 

Efter fotograferingen: 

  1. Jeg plejer at levere 3-5 billeder samme dag vi har skudt. I enkelte tilfælde kan der gå en dag eller to. Jeg sender billederne til godkendelse via Messenger. Når du har godkendt dem, modtager du et link til en Dropbox mappe med billederne i høj opløsning. 
  2. Lad være med at bruge de billeder du har modtaget i Messenger, da de ikke er i høj opløsning. Når du skal bruge billederne, forventer jeg at du har downloadet billederne fra Dropbox og uploader dem fra en computer. Billeder uploadet fra en mobil vil ikke være i samme kvalitet som uploads fra en computer. 
  3. Du må under ingen omstændigheder beskære billederne eller ændre farver eller lignende. Når et billede er godkendt, må det ikke ændres. Skal du bruge billederne på Instagram, skal du bruge den version af billedet der er lavet til dette medie. Billedet til Instagram må naturligvis gerne uploades fra en telefon. 
  4. Husk at du under ingen omstændigheder må bruge billederne kommercielt, medmindre andet er aftalt på skrift. 
  5. Når du bruger billederne, skal du tagge mig som fotograf. Både på Facebook og Instagram gøres det ved at skrive @epixs.dk 

Er du i tvivl om noget, så spørg. 

© 2024 Fotograf Jonas Eggers

Theme by Anders Norén